Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Egy kis Update 2#

2012.03.14. 06:33 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok

Nem nagy meglepetés, hogy készítem az új videót, nem fogom körbeírni a Váratlan Fordulat 4. részét készítem, ami remélhetőleg a befejező része is lesz a filmnek, de még a kb. 6 jelenetből most csinálok 1-et már 1 hete, és még mindig nincsen készen, de a hétvégére sikerül megcsinálnom, és aztán jöhetnek a többi jelenetek. Nem tudom, hogy még a hónapban készen lesz-e, de tőlem ne is várjatok egy ideig videót, mert ezen dolgozok, és be szeretném fejezni, remélem megértitek, és tiszteletben tartom a türelmeteket.
Addig is itt egy kép a videóból, hogy felizgassam a kedélyeket. :D

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr94315612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IceMaN 2012.03.16. 18:07:48

Lesz benne a Crysis bogár vagy pióca... tudja a bánat :D Mind 1. Csak az vicces :P

mikkiller 2012.03.21. 17:25:56

@IceMaN: annak a piócának a neve headcrab
süti beállítások módosítása