Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Érdekességek: Zűr az űrben, Kalandregény 2.0, EÉF 5 (SL)

2017.10.23. 08:53 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok

Gondoltam írok nektek egy kisebb "jelentést" arról, hogy hogyan állunk ezekkel a videókkal. Elsősorban csak tájékoztató jellegűek, és fen tarthatjuk a változtatás jogát!  :D

Zűr az űrben:

Ezt a videót már jó ideje be kellett volna fejeznem. Jelen pillanatban versenyzik a Kalandregény 1. részével, mind hosszúság, mind pedig elnyújtás tekintetében. Sajnos pont ez az a videó amiihez már 1000 éve nem nyúltam hozzá, pedig illendő lenne befejezni ezt is. Pár hónappal ezelőtt elkezdtem az első jelenetet, de technikai, és forgatókönyvi bajok miatt nem sikerült ezt megcsinálnom. Remélem a közeljövőben ennek is lesz még egy jó befejezése.

Kalandregény:

A videó alapötlete még megvan, sőt hogy tovább menjek, a forgatókönyve a 3. jelenetig készen van, csak sajnos a felvételeket nem volt még idő elkészíteni. Bár ebben is van egy kis csavar mivel ezt a forgatókönyvet már lassan fél éve írogatom, és sokszor volt már változtatva rajta. Szívem szerint be szeretném fejezni, és méltó véget adni a videószériának, úgyhogy ez nálam nem halott téma. A prioritásom jelen pillanatban erre a videóra fókuszál, és remélem ez nem fog megváltozni.

EÉF5 (SL)

Ebben a videóban állunk eddig a legjobban, mivel a forgatókönyve a legfrissebb, és a legjobban átgondolt. Ahogyan már említettük, a modellek és pályák hiányában nem tudjuk a 100%-os atmoszférát megteremteni, éppen emiatt kicsit improvizálni szeretnénk. Ezt a videót terveink szerint jövőév elejére, közepére elkészítjük, és ha összejön minden akkor ez lesz a leghosszabb EÉF videó.

Remélem kielégítő volt számotokra a helyzetjelentésünk, és reméljük, hogy még követni fogtok minket, és türelemmel megvárjátok a videókat!

MediEvil

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr9913057192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása