Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

2 Éves a GMST

2011.09.26. 19:17 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok

2 évvel ezelőtt azaz 2009.09.26.-án készítettük és töltöttük fel az első GMST videót ami a sorozatnak volt a része.  Mi is történt ez alatt a két év alatt, de inkább hogy mi a 2. évadban. Megismerkedtünk számos sötét titokkal, sok kalandban volt részünk mint pl: a Váratlan Fordulat, Back to the future, GMST vs. Minecraft és még sok más amit nagy szeretettel készítettünk mind nektek, és mind magunknak.  

Sok ember csatlakozott hozzánk, de sajnos néhányan vagy elhagytak minket, vagy el kellett bocsátani, mivel nem úgy állt hozzá a GMST-hez mint egy családtag, hanem mint egy rossz keresztapa.

Remélhetőleg a 3.évadban nem fogunk csalódni, sok videónak meglesz a befejező része, és még ki tudja, hogy milyen kalamajkákba fog keveredni a 4 Debil Stúdió, és társai, hisz emberek, ha lesz még debil észjárás a világon, akkor a GMST örökké ott fog élni a szívetekben és a fejetekben, mint egy rossz agytumor. :P

Ezennel a GMST hivatalosan is elkezdi a 3. évadot, és boldog születésnapot kívánunk a sorozatnak. Tartsatok velünk a következő évadban is. :)

 

GMST

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr133258474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csabahun 2011.09.26. 20:06:05

éjjen 2 éves a GMST de a DebilStudio most már csinál videókat?

kevin260 2011.10.02. 09:26:07

Boldog szülinapot GMST :D
süti beállítások módosítása