Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Hírek 2015.01.03.: Addonok

2015.01.03. 21:44 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok

Ahogyan páran észrevehettétek a garrysmod-org hivatalosan is megszűnt. Ennek vannak jó és rossz oldalai is, de inkább több a rossz minta jó. Sok olyan addon is fent volt még, amiket nem töltöttek fel workshop-ra, és emiatt most szorult helyzetben vagyunk, és még jó pár gmodos kolléga.
Igazából amik fontosak voltak, és nem tették még fel, azokat még időben sikerült megmentenünk, de sajnos még így is nagyon nagy a veszteség.
Amiket én személyesen mentettem meg, azokat hamarosan fel fogom tölteni a saját mediafire fiókomra, és publikussá teszem itt a blogon. Igazából ez legalább indokot adott nekem, hogy megcsináljam a letöltések linket, és pár olyan addont is fel tudjak rakni amik még soha nem voltak elérhetőek sehol sem, csak privátban lehetett hozzájutni. :D

MediEvil

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr537039035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása