Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

A nyereményjáték TOP 3 (+1)

2013.05.18. 18:15 Garry's Mod Sötét Titkai

A 3 versenyző, döntsétek el ti, hogy nektek melyik tetszett.

1; Szakács Máté
https://www.youtube.com/watch?v=h16npR3udBc&feature=youtu.be

2; Ficsór Bálint

https://www.youtube.com/watch?v=b4BSRqxcpPY&feature=youtu.be

3; Master Chief706

https://www.youtube.com/watch?v=Z7s_ghb_HHc&feature=youtu.beRem%C3%A9lem

+1 (Csak az animáció miatt) BL1ND
https://www.youtube.com/watch?v=sT5hrZHsWVg

Szavazás: 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr355306215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zoltana 2013.05.18. 23:50:17

Elnézést kedves GMST ez a +1 es animáció miatt, erre nem lehet szavazni? Vagy csak a sajátomra nemtudok? Meg az hogy az animáció miatt, akkor a csapat többi tagja szinte felesleges volt? Lehet jobb lett volna ha én csináltam volna az egész videót és nemcsak az animációt. Na, de mindegy így sikerült, a lényeg hogy súroltuk a lécet legközelebb jobb lesz. És még azért nem veszett minden.

Garry's Mod Sötét Titkai 2013.05.19. 07:03:10

@zoltana: A Live alatt elmondtuk, hogy az animáció az ami miatt kitűnik a többi közül, és a készítőjét nagyon megbecsüljük. :)

zoltana 2013.05.19. 12:49:14

@Garry's Mod Sötét Titkai: Igazából én vagyok a készítő, én csináltam az animációt, csak a csapatom egy ilyen szedett, vedett képzetlen, igazából én sem vagyok olyan jó az animációk terén, de hogy jimmyt külön kértem, hogy küldjön másolatot a feltöltés előtt, hogy megnézzem jó-e, továbbá a hangot is eltolta késik az animációhoz képest, ennyit arról, hogy bennük megbízok, de ezt egyedül nem lehet csinálni túl sok munka lenne így is két részből vették fel, az elején még táskával rohanó embert akartam csak rájöttem hogy nemlehet csak sima weldel animálni, mert összevissza rángatja. A lényeg, hogy most így mi lesz?

zoltana 2013.05.19. 12:54:49

Az ugye nem gond, hogy mi tört garrysmod 12 es verzióval csináltuk? Abban a videóban megvolt említve, hogy szabad a 12 esel és 13 asal is.

zoltana 2013.05.19. 14:49:52

Csak az nem értem hogy honnan jött ez a bl1nd név amikor az elején és a végén is felvan tüntetve kik készítették a videót zoltana és jimmy, csak azért mondom, mert bl1nd csak egy szinkronszínész volt és nem volt feltüntetve, hogy egyedül csináljuk a videókat, csak a szinkronszínészek ne legyenek sokan. Hát összvissz Adam és Blind volt szinkronszínész jimmy csinálta a videó szerkesztést és én zoltana animáltam, viszont a videó minősége miatt lehet a stáblistát nem lehetett elolvasni és azért lett félreírva, illetve fogalmam sincs jimmy hogyan szerkesztette megbíztam benne és itt az eredménye. Remélem lesz majd még valamikor ilyen verseny vagy pedig egyedül újra próbálhatom. És igen hanrys animation toolal készítettem nekem nagyon bejött, mivel nem sonyvegasban kell képekből összevágni, hanem csak szépen beállítani a pozíciókat én személy szerint mást nem is használtam eddigi próbálkozásaim során nem sokat gyakoroltam, de az első felvett videómhoz képest ez tökéletes még egy héttel a verseny előtt azt sem tudtam, hogy tudok járást animálni, mivel pont ez a legnehezebb része, de mégis kitűnt a sorból ez a videó, bár mint animáció, de örülök, hogy ez sikerült, de lehetett volna jobb is. Gyakorlás teszi a mestert eleinte csak szórakozásból mozgattam, animáltam ragdollokat végre volt valami értelme.Ez a verseny. Az hogy 20 an jelentkeztek az is érthető nem mindenki tud vagy akar animálni, ha azt elég is lenne képekkel az sem könnyű. Most ez a videó így sikerült nemtudom van e mégegy esélyem, de ha van nekifutok mégegyszer, és akkor már egyedül. Elnézést, hogy megint sokat írtam kedves GMST, de beszédes típus vagyok.

Asderman 2013.05.19. 16:37:19

nekem a videók csak annyiba voltak furák hogy, "-Megjelenik egy metrocop, és elesik egy dinnyéébe, utána fájlalni fogja a lábát." erre a mondatra nem igazán ügyeltek.Azt meg értem hogy animálás nagyon jó lett. Legtöbbször a lábfájdalom hiányzik belőle, lehet hogy kicsi részlet de feladatba ki volt adva,ami hiányzik belőle

zoltana 2013.05.31. 20:53:37

Nem lesz eredményhirdetés?
süti beállítások módosítása