Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Hírek: 2013.05.11.: Új videók, főszerkesztők, verseny

2013.05.11. 06:31 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok

Először is reméljük, hogy mindenkinek tetszett a Kalandregény 4. része, aki pedig tűkön ül a folytatás miatt, akkor sajnos még szenvedni fog egy kicsit, mert most egy másik videóba fogok belekezdeni, igazából nem is belekezdeni, hanem folytatni. Amióta meg van az új laptop-om, azóta már a régi gépemről átmásoltam a félkész GMST-ket, és ezeket akarom befejezni. (Nagy Szökés 2, BTTF 2 (2.rész)) Ezeket még a hónapban jó lenne megcsinálni, de ha em is az összest, de a Nagy szökést biztos, hogy be fogom fejezni.

A hónap folyamán történt egy kis változtatás a főszerkesztőknél. Közös megegyezés alapján el arra a döntésre jutottunk, hogy a főszerkesztők innentől kezdve csak MediEvil, és ReptileMK423. Természetesen akkor mi van Lattilaman-al, és Dante-val? Erre egyszer a válasz, mivel nem sűrűn csináltak videókat az elmúlt két év alatt, ezért úgy beszéltük meg, hogy ők innentől kezdve GMST tagok, és ha van kedvük csinálni akkor csinálnak, ha pedig nincs akkor nem csinálnak videókat. Igazából ez azért jó, mert akkor nem kellene elvárunk tőlük mindig videókat, csak akkor csinálnak amikor jól esik nekik.

Az utóbbi hét folyamán elkezdtem felvenni a kapcsolatot a volt GMST tagokkal, mert ahogyan lefokoztuk Dante-ét, és Lattilaman-t, emiatt jónak láttuk a többi volt taggal is ezt megbeszélni, és ha lehetőség van rá visszahívni őket a csapatba. (Már így utólag is, több ember volt aki önmagától hagyott el minket, mint amennyit mi küldtünk el)


Most van lehetőségetek akár nektek is csatlakozni, erre csak 1 feladatotok van. Aki több szeretne lenni mint szinkronszínész, vagy csak hozzánk akarna csatlakozni, annak át kell mennie egy egyszerű próbán. Mint ahogyan volt régen a tanonc rendszer most is megadunk egy szituációt Garry's Mod-ban, és ebből kell videót csinálni. Aki(k) a legjobb videókat csinálják, és a közönség is elfogadja őket, azok egy közös beszélgetés után csatlakozhatnak (ideiglenesen) a GMST csapatához. Természetesen ezek járnak pluszokkal, és minuszokkal.Aki csatlakozni akar hozzánk, az úgy gondolja meg, hogy a Garry's Mod videók készítése nem csak egy pár hónapos móka, hanem ameddig megy a sorozat, addig mindig is fogjuk csinálni az epizódokat, de ezt megbeszéljük majd privátban.


A szituáció a következő lenne:
-Egy választott városi pálya (Bigcity, Evocity, Oviscity, stb.)
-Egy szóviccel indul, ez szabadon választott, és ezek után jönne a byonyodalom
-Megjelenik egy metrocop, és elesik egy dinnyéébe, utána fájlalni fogja a lábát.
-Egy szabadon választott karakter oda megy hozzá (ti döntitek el, hogy ki legyen) és vagy segítetek rajta, vagy agyonveritek.
-És a végére a csattanót nektek kell kitalálni, mivel ez a legnehezebb része a videónak, és ebből látszik a legjobban, hogy ki mennyire foglalkozott a videójával.

A videók elkészítésének határideje: Május 18.
Eredményhirdetés: Május: 19. 17:00 (egy GMST Live adás alatt)

Sok sikert mindenkinek, ja és utólag, a kész videókat a YouTube-ra töltsétek felNE küldjétek el a videót külön fájl-kétn, mert akkor az a versenyben érvénytelennek fog számítani. a helpgmst@citromail.hu email címre küldjétek a videó linkeket. Sok sikert mindenkinek, és győzőn a jobbik. :)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr735294594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zoltana 2013.05.15. 21:55:40

Attól még nembiztos hogy sima ügy. Maga a hang is kell hozzá nem úgy van, hogy néhány képből összedobunk egy 10 seces videót és csodáljuk magunkat eredményes munkánkért, hanem igenis lehet jó videót csinálni elejét végét és nem csak képekkel. A részletesen kidolgozott animációkat jobbra értékelik. Ha tényleg valaki tag akar lenni vesse be minden tudását és ne összecsapja, szóval csak annyit mondanék ha valaki tényleg remekművet alkot azt díjazni fogják. Sok sikert nektek erre a maradék 3 napra
süti beállítások módosítása