Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Hírek: 2012.09.02.: Steam, 4. évad

2012.09.02. 07:03 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok

Réges - régen (egy messzi messzi galaxisban) fel lehetett venni engem Steam-en, és elméletben azt mondtuk, hogy lesz egy tf 2-es klánja a GMST-nek. Sajnos nem alakultak úgy a dolgok, mivel Reptile Steam-en nem akart jönni játszani, és a többiekkel meg nem lehetett volna egy klánt alapítani. Egy ideig nem is voltam fent Steam-en, de most újra elérhető vagyok rajta, és ott is szívesen válaszolok a kérdéseitekre, de inkább jobb lenne levélben, miivel nem jó érzés játék közben zavarni valakit.
Most már hivatalos, hogy a GMST-nek is van egy külön Garry's Mod-ja Steam-en, amit az én részemből vettem meg PayPal-on. Remélhetőleg így már jobbak lesznek a videók, és mindenkii várni fogja már az új epizódokat.

Nincs sok idő hátra (még egy hónap sem) és a GMST elérkezik az évadzáráshoz. Ez azt fogja eredményezni, hogy megszületik a 4. évad, és ezzel új történelmi pillanatot fogunk alkotni, mert most mondjuk meg az őszintét, kevés olyan sorozat van (animációsból még kevesebb) ami elérte volna a 4. évadot.

Megpróbáljuk a hagyományainkat, és a régi karaktereket megőrizni, és felhasználni, de nem tántorodunk meg az új poénoktól, és ötletektől. A szinkronszínészettel kapcsolatban, még nem volt rá alkalom, hogy egy olyan videót csináljunk amiben sok embert tudnánk szerepeltetni, de lehetséges, hogy lesz egy hamarosan, még nem jogerős. :D

MediEvil

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr694746858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Suncihupp 2012.09.03. 14:42:03

Most azt mondod hogy van egy GMST Csoport
A steamen?
süti beállítások módosítása