Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Egy kis update

2012.02.08. 06:01 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok 

Na már rég mondhattam el, hogy jól haladok egy videóval. A BTTF 2.részének majdnem az 50 %-a megvan már. :D
Remélhetőleg ha minden jól alakul, és nem leszek lusta, akkor már a héten (talán vasárnap, vagy ha felmerülnek problémák, akkor hétfőn) készen lesz a Back To The Future 2. része, és ezzel le is zárom ezt a témát.
Igazából ezt több részre terveztem, de nem akarom a Váratlan Fordulat 3 hosszasságát megcsinálni, mert félek, hogy ez a videó is olyan unalmas lenne, de ahogy észrevettem, eddig elviselhetőnek készül. Sok ember kapott már benne szerepet (aki nem GMST-s) eddig 7 ember, de ahogy haladok előre, úgy egyre több szerep lesz kiosztásra, és várom a kedves, és lelkes jelentkezőket. :)

MediEvil

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr984077510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MC.XWolf 2012.02.08. 18:17:24

Rendben én már nagyon várom.De , jó lett volna egy szerepet kapni a videóban(nekem) ha akár csak 1 mondatra is.De nem baj majd hasznomat veszed MediEvil :D!

MC.XWolf 2012.02.08. 18:18:12

ÉS hát jelentkeznék de nem hiszem hogy jó lenne a hangom akármeik karakterhez is :/.

mpsith 2012.02.09. 15:28:46

A jelentkezéshez elég hogyha van headseted (és gmodod) ? Mert ha igen, akkor jelentkeznék.
süti beállítások módosítása