Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Tiltakozás a SOPA és a PIPA ellen...

2012.01.20. 10:44 Garry's Mod Sötét Titkai

Elindult a harc a szabad internetért.

A Protect IP Act (PIPA) és a Stop Online Pivacy Act (SOPA) cenzúrázni akarják az internetet, ami annyit tesz, hogy minden olyan weboldalt, ami akármilyen jogsértést követ el, azonnali módon törlik és semmivé lesz. Képzeljétek el az internetet YouTube, Facebook, Google, Wikipédia és további olyan oldalak nélkül, amik segítettek a tanulásban, zenét, videót, filmet ad nektek, jót, rosszat, érzelmet, undort, és még sorolhatnám a végtelenségig hogy mit nyújt nektek.

Nem sűrűn kér titeket erre a GMST, de szeretnénk ha ti is csatlakoznátok ahhoz a közel 3 millió emberhez, akik a SOPA és PIPA ellen tiltakoznak. Csak jöjjetek fel ERRE AZ OLDALRA jobb oldalt adjátok meg a országot, neveteket, e-mail címeteket, irányítószámot (ZIP Code) és pipáljátok ki a Privacy Policy-t.
A Szenátus Január 24.-én kezdi meg kezdi meg a szavazást. A Megaupload-ot már letiltotta az FBI 500 millió dolláros jogsértés miatt, de azt még nem tudni hogy ez ellen a SOPA tehetne.


GMST Team

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr963593465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mpsith 2012.01.20. 13:06:53

K*rva cenzúra! De nem baj, úgy se fogjuk hagyni. XD

Lehet h én vagyok noob, de a ZIP kód az az irányítószám? Csak azért mert az enyémet nem fogadja el, így nem tudok regisztrálni.

Garry's Mod Sötét Titkai 2012.01.20. 14:11:36

@mpsith: Úgy néz ki a google csak emrikaiaknak engedi regisztrálni, kijavítom a mozzilásra.

T.zoli 2012.01.20. 20:58:04

A SOPA-t visszavonták...
Túl könnyű győzelem :D

Ungdani 2012.01.21. 12:24:22

Egész eddigi életemben csak neteztem, de nem tettem semmit érte... De ha a sorsom ott lebeg előttem, ha minden, minden ami fontos nekem kárba veszhet, hát üljek tétlenül, és nézzem, ahogy a remény utolsó szikrája is kihuny? Hát egy fitty fenét! Ideje harcolni! Ideje tenni valamit a szabadságért! Nemtom, ki mit gondol vagy érez, de ha háború lesz, hát én harcolni fogok!

p0xyy 2012.01.23. 11:43:57

Mindegy az Anonymus hacker csoport mar vissza vagott... pentek ejjel foltortek az fbi honlapjat.az anonymus elrendezi majd.szal nem kell felni :)
süti beállítások módosítása