Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Haladunk. :)

2012.01.17. 06:31 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok

Remélem mindenkinek tetszett a Váratlan Fordulat 2. részének felújítása. Aki esetleg nem értené, hogy miért kellett felújítani, igazából ezt nem önszántunkból tettük, hanem azért mert a youtube letiltotta  a hangot róla, egy zene miatt. Sajnos vannak ilyenek, de inkább örülünk, mert azért mondjuk meg az őszintét, a 2. rész nem lett olyan igazi GMST-s. Természetesen, ha már megcsináltam a 2. részét, akkor illendő lenne a végső, befejező részt is elkészíteni. Eddig minden úgy alakul ahogy terveztem, sőt még talán jobban is. A végső 4. rész lesz a befejező, és egyben a válaszadó videó is. Ebben igen sok kérdésre fogtok választ kapni, legfőképp arra, hogy mi folyik azon a szigeten, és mi köze van a GMST-nek hozzá. 

Megpróbálok sok epikus csatajelenetet belecsempészni, de az a baj, hogy ezek időigényesek. Ha jó munkát akarok végezni, akkor akár 1 ütéshez is kell minimum 5-6 képkocka, és ha még részletesebb akarok lenni, akkor minimum 10 kell hozzá. A Fraps-el ilyen téren nem merek szórakozni, mert akárhogy is megy a Gmod 80-100 Fps mellett, néha rakoncátlankodik. Remélem össze tudok valamit kaparni, és remélem mindenki várni fogja a Váratlan Fordulat 4. befejező részét. És igen, ezek után megpróbálom a meccset is megcsinálni, de előtte ez lesz készen, hisz mégis ez a film. :)

MediEvil 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr593568758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Combine General 2012.01.17. 17:50:43

Én rohadtul várom a 4. részt és le merném fogadni,hogy az APENRTURE SCIENCE vezetője ..... lesz. (A nevet nem írom ki mert kiváncsi vagyok)

MC.XWolf 2012.01.19. 20:20:20

Igen ,igen ilyesmi előfordul.Egy kérdésem lenne ami így szól:Mikor fogjátok elkészíteni a Back o The Fature 2. részét? A választ előre is köszönöm.
süti beállítások módosítása