Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Haladunk, de szépen lassan

2011.06.02. 19:51 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok

Hát szó ami szó, nem ígérhetek olyan sokat nektek az új GMST-vel kapcsolatban. Sajnos 1 hét alatt 1 jelenetet dobtam össze (2:30 perc) és még kb olyan 6-5 jelenet van hátra. Igen de remélem, hogy a nagy munkámnak meg lesz az eredménye, mert az eddigi számításaim szerint kb 30-45 perces lesz, és mert a youtube engedi nekünk ezért egyben szeretném feltölteni. Igazából ezzel a GMST-vel nem gyűlik meg annyira a bajom, mert szinte csak minimális tudás kell a felvételéhez, de ezzel ellentétben kurva sok addon. Eddig kb. olyan 2-3 Source motorra épülő játék van a gépemen (HL2, HL2 Episode 1, Portal 1, egy egy kis CSS is) tehát remélem nem leszek FPS hiányban.

Az eddigi elkészített jelenet olyannyira jól sikeredett (szerintem) hogy fel is akartam tölteni már a konvertálás után, de utána lebeszélt KillertankHUN (volt GMST főszerkesztő) mert szerinte is jó lett, de egyben a videó tökéletes lesz. Eddig szinte semmi köze nincs a Portal-hoz inkább a Kocka 2-höz (film) és a Szökéshez (sorozat). Nagyon beteg az elmém sokan mondták, de eddig nem akartam elhinni, és ebben a videóban minden debilségemet beleadom, és akkor meneküljön mindenki.

Várom a volt tagok, és (normális) emberek közreműködését a videóban, ez lehet szerep, zene készítés, stb. de inkább a szövegre fektetném a hangsúlyt. Eddig a volt tagokból 3-4-en vállaltak benne szerepet, és remélem ez az arány nőni fog. Megpróbálom minél hamarabb elkészíteni, és feltenni nektek.

MediEvil

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr902952390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

T.zoli 2011.06.04. 06:34:23

Ha küldenék zenét azt hova küldjem?

Garry's Mod Sötét Titkai 2011.06.05. 07:13:33

@T.zoli: vegyél fel skype-on, és megbeszéljük.
p.arnold94
süti beállítások módosítása