Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Váratlan Fordúlat Folytatás?

2011.05.28. 07:25 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok

Nemrég (kb 1 hónapja) csináltam meg a Váratlan Fordulat nevű GMST videót, és nekem annyira tetszett a megvalósítása, hogy gondoltam csinálok egy folytatást. Ebben a videóban sok dologra fény fog derülni, amit a GMST eddig elhallgatott, vagy esetleg nem tudhattátok sohasem. Ezekre a kérdésekre fog majd választ adni a videó:

-1; Miért halt meg FreedyD MediEvil lakásán, és mi is történt  vele valójában?

-2; Mi történt Lommy11-el, és a többi videókészítővel?

-3; Kinek dolgozik Frost, és miért utálja ennyire a GMST-t?

-4; És persze Mackó bácsi szerepe a GMST-ben?

Remélem, hogy mindenki várni fogja, lehetséges, hogy már vasárnap belekezdek a videóba, de ez még nem biztos, mert ha nem fognak azok a Portal-os addonok működni, akkor tovább fogok keresgélni, és megteszek mindent, hogy működjenek majd. Addig is élvezzétek a videókat, és NYEEEE BASSZATOK LOVAT A GARÁZSBAN!!!!

MediEvil

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr782938074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zolanius 2011.05.28. 19:23:48

jólessz!végre fény derül a lényegre!

Pondro 2011.05.28. 19:51:07

hello mindenki lenne 1 kérdésem hogy ezt a menüt mivel csináltátok ? :) mert én nem tom meg csinálni :S
süti beállítások módosítása