Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Hamarosan jön a 2. rész

2010.12.26. 08:31 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok

Mivel láttam, hogy ennyi embernek tetszett az 1. rész, ezért úgy döntöttem, hogy jövő karácsonyra megcsinálom a 2. részt. :)

Jó, csak vicceltem. xD  A Mai napon fogok belekezdeni a 2. részbe. És igen sok kommentelő írta, hogy mi a Jézuskától kapunk ajándékot, nem a Télapótól. Ezt jól tudom, de istenem, ha valaki talál egy kib*szott Jézuska ragdollt, akkor beleteszem, addig  nem tudok mit csinálni.

Várom minden tag részvételét, aki eddig is szerepelt benne. Remélem még szilveszter előtt kész lesz. :)

MediEvil

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr982539479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kennyx7 2011.01.02. 16:01:53

akkor van ojan freesteam.com és ott van h addonok és ami a jesus ragdollnak a neve azt vbelemásolják és onnan letudják tölteni
süti beállítások módosítása