Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Hírek 2010.11.30. Nyertes GMST, Nyugdíj, Live

2010.11.30. 20:14 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok

Mint az előbbi bejegyzésekből láthattátok kiraktunk egy szavazást, hogy melyik GMST-t akarjátok hamarabb. Nagy meglepetésre a MediEvil és a Koncert 2. része nyerte meg a szavazást. Hát akkor fiuk lányok, csapjunk bele a lecsóba + a karácsonyit is meg kell csinálni.

Aki nem tudná, a youtube-on kint van egy új videóm, miszerint nyugdíjba vonulok. De nem kell megijedni, fogok videókat csinálni, de nem olyan sokat. A GMST-ben nem lesz változás, hiszen abban mindig is fogom csinálni a videókat. De azért nekem is kell a szünet, hisz már két éve csinálom a videókat.

A csütörtöki Live lehet, hogy nem lesz megtartva, mert az a kurva Inda mindig kifagy nekem. Megpróbálok egy másik programmal megcsinálni, de nem ígérek semmit. Remélem megoldom a problémát.

MediEvil 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr392484394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HeaĐHUNter Zet 2010.11.30. 20:38:26

A ...koncert győzelmének és is örülök ;) énis arra szavaztam

amikor olvastam h 'nyugdíj' mondom mivan? o.O, de aztán megnyugodtam :)

ami a lájvot illeti nekem most nem akkora baj (személyes gondolat) tekintettel arra hogy sok videót meg kéne már csinálnom.

Mokus19 2010.11.30. 21:55:05

A live-al kapcsolatban:

Ustream-en nem lehet megtartani?

DaNtE · http://danteapokolfia.blogspot.com/ 2010.12.01. 13:24:08

Mokus19-nek adok igazat.
A Ustream ezerszer jobb,Visor is azt használja.
süti beállítások módosítása