Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Hírek: 2010.10.02.: Új GMST, és a film, tesz-vesz

2010.10.02. 08:25 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok

Beszeretnék nektek jelenteni valami igen fontosat. Sok ember el van tájolva egy kicsit, hogy mikor lesz már kész a GMST film. Hát az a baj, hogy a Terminátort, nem tudjuk megcsinálni, mert egy kicsit túl komplikált lenne, ezért csinálok én egy 6*15 perces GMST filmszerűséget. Ez lenne a Társasjáték. De ha nagyon fog nektek tetszeni, akkor több részt is lehet neki csinálni mint 6. De ez még attól is függ, hogy mennyi idő lesz ezeket megcsinálni (normálisan). 

Apukám csinált néhány kézzel festett "erekjét". Akit érdekelnek, hogy milyenek, és szeretnének rendelni belőle (akár egyedit is) az nézze meg ezeket a linkeket, de vannak még.

link 1

link 2

link 3

(UI: minden egyedi hűtőmágnes nevű cuccot ő csinál, ha érdekel valakit írjon neki: Kattints ide)

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr642338731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dínósbácsi 2010.10.02. 15:24:44

Igaz nincs most szükség nekünk hűtőmágnesre, de szép munka :D

denikec · http://thegmodrevolution.blog.hu 2010.10.02. 20:47:23

Ezek olyan aranyosak :) nagyon szép munka
süti beállítások módosítása