Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Hírek 2010.03.23 (Counter Strike, Hunfikaman, Kedd Live)

2010.03.23. 08:54 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok

Sokan talán észre vették, hogy a blog kezd megújúlni. Ezt a nagy változást köszönjük meg Hunfikaman-nak. Az egész GMST csapat hálás neked, amit tettél nekünk. De nem áll meg itt a fejlődés hiszen több dolog is lesz majd a blogon. Sokan észrevették, hogy a garrysmod.org-ról nem lehet letölteni, csak akkor ha eredeti a Steam accuntod. Sajnos sok ember van akinek nem tetszik ez a dolog, de mégis csak azt szeretnék, ha mindenkinek eredetibe lenne meg a Gmod. De nem kell  csüggedni, hiszen a blogról  a megmaradt addonokat majd lelehet tölteni.  legalábbis ami nekünk megvan azokat lelehet tölteni majd.  Sajnos  nincs olyan sok addon de  a legfontosabbak megvannak.  Reméljük, hogy  kielégít titeket a választék. 

Bossnak a hétvégén lett egy nagyon jó ötlete. Azt javasolta, hogy legyen minden kedden Live, mert akkor ő is tud Gmod szervert csinálni. Szerintem ez jó ötlet, csak nem hiszem, hogy mindig én fogom csinálni, mert azért én sem vagyok aranyból :P. Azt is javasolta, hogy csináljunk egy Counter Strike klánt a GMST-nek. De ide csak akkor lehet belépni, ha megvan az 1.6 vagy a Source.(A Source-nek jobban örülnénk, ha nincs meg akkor itt letöltheted: http://isohunt.com/torrent_details/53390728/counter+strike+source?tab=summary  )

De jobb lenne ha eredeti lenne. A klánba csak feltételekkel lehet belépni. Mert van egy-két ember aki csak rosszat akar a GMST-nek. Ennek egy tag sem örül. De nem kell aggódni, hiszen a GMST-t nem lehet megtörni.

Mivel Hunfikaman megcsinálta a blogot, én is megtartom a szavam, hamarosan lesz egy GMST videó Fikaman-ról. A CS-ről több infóért írj rám youtube-on vagy írd meg kommentben. A GMST legyen veletek


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr171861567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása