Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Hírek 2010

2010.01.02. 08:35 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok

THX, hogy még 2010-ben is láttogatjátok a GMST blogját. Sajnos a multkori LIVE nem úgy alakúlt ahogy terveztük, mert nekem nem lett meg a NON STEAM-es Gmod. Sajnos ezért csak szingliben nyomtam.

Fogalmam sincs, hogy mit kéne csinálnom, mert nagyon szar a torrentem. Amúgy vasárnap (2010.1.3.  17.00-kor) Lesz újra LIVE, és megpróbálom addigra valahogy megszerezni azt a kú*va modot. Elkezdtem csinálni egy félórás GMST részt, csak fogalmam sincs, hogy hova kéne feltölteni, mert mostanában a youtube nagyon szarakszik. A bejegyzés alatt lévő videót is én töltöttem fel az indára, mert a youtube nem akarta feltenni. Sajnos ez van, de ez a rész amit csinálok, ez nagyon oda fog baszni. Úgy terveztem, hogy még a hónapban megy a netre, csak az a kérdés, hogy mikor?. Az ötlet megvan, csak nehéz megvalósítani. Amúgy aki megteheti írjon kommentet a blogon, mert akkor mi is tudnánk javítani azokon a dolgokon. Mert hát van egy-két ember akinek nem tetszik a sorozat, ezért basztat minket. Ha nem tetszik akkor írdmeg, hogy miért és kész. Megpróbáljuk ki javítani a hibát.

Mindenkit várunk vasárnap mert LIVE. Lehet, hogy lesz sztárvendég a liven. Meghívtam Lommy11-et, de nem tudom, hogy el fog-e jönni. De jó vóna. Minenkinek tetszene ha itt lenne, egy kis szín a blogon. Remélem, hogy 2010-ben is velünk fogtok tartani.

UI: Szopjatok cickány faszt (by:ßo$$)

MediEvil

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr731638728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adamikus 2010.01.02. 15:28:58

Esetleg próbáljátok meg ezt, ha partner leszel a TeCső-vel, akkor feltölthetsz hosszabb videókat is. Érdemes megpróbálni, max. visszautasítanak.

RPCJ-fan 2010.01.03. 20:00:18

medievil most olvasom eszt de chat ban aszonták nekem nektek eredeti a gmod de most meg mondod a non steam t most akkor non steam vagy eredeti a gmod otok?
süti beállítások módosítása