Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Mi a véleményetek a GMST-ről?

2015.02.17. 07:17 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok

Számunkra nagyon fontos a rajongók véleménye, hiszen nektek csináljuk a videókat, és titeket próbálunk szórakoztatni ebben a szürke világban. Most egy nagyon fontos szavazást teszek ki, ami akár a videók folytatását is befolyásolhatja. Nem kell félni, nem harapjuk le senki fejét érte, csak a szerkezeti felépítésünkre szeretnék rákérdezni, és hogy nektek  mi a legjobb, és mit szeretnétek tőlünk elvárni a jövőben.

Ha nincs rajta a kedvenc karakteretek, akkor írjátok le kommentbe hogy ki az. :)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr917181975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OsziBro 2015.02.17. 16:48:59

Nekem például személyes kedvencem volt a Váratlan fordulat film(ek). Humoros van benne történet látványos, nem olyan szar mint a legutóbbi kalandregény epizódok, ami "húzzuk el a történetet a p****ba" sztorin alakulnak (személyes vélemény). Kedvenc karakterem G-Man az ő szerencsétlenkedéseivel és webfordítós szinkronjával. Szerintem inkább legyen pár 2-3 perces humoros videó, mint évekig folytatott sehova se tartó sorozat. Jobb lenne a videókba több Frostos részt is beletenni mert azok is mókásak. Meg a "PÁPÍRMUNKÁHHH". Medi poénjai és Reptile kiokosításai mindig találnak. Ezt a HE-MAN-es dolgot folytatni kéne mert teljesen beleillik az egészbe. Véleményem szerint sok jó új dolog van, de ideje lenne retro - lázban élni!
süti beállítások módosítása