Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Hírek 2015.02.11.: Új nagy videó

2015.02.11. 06:24 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok!

Nagyon régen volt már hogy egy ilyen nagy project-be vágtam bele, de természetesen nem egyedül hanem segítenek benne nekem.
Reptile, Bence, és én múlt szombaton a hülyeség és retrózás közepette megírtuk a most készülőben lévő videóm forgatókönyvének a vázlatát, és emberek: Ha a hülyeség fájna, mi már rég belehaltunk volna a fájdalomba. A videó több stílust is fog magával hordozni mint például Reptile horrorisztikus atmoszféráját, MediEvil randomságát, és persze a klasszikus mesebeli humorokat. Ez sok embernek nem biztos hogy tetszeni fog, mivel ezeket a stílusjegyeket nem nagyon lehet összekeverni, de mi megpróbáljuk.
A videó kicsit komor lesz, és sok olyan kérdésre is megpróbálok választ adni benne amire már egy jó ideje vártok, mint pl:
-Sonic-nak miért nincs hangja és hogy miért utálja Kleinert?
-És ha még belefér Frost-ról is jön majd pár hasznos információ.

Amúgy aki szereti Frost-ot, és szeretne majd róla is egy nagy videót, akkor támogassátok azzal hogy kommenteltek ide, és megmondjátok hogy milyen legyen majd ez.

Zárásként itt egy kis kép a videóból, nem sok látszik belőle, de a poént direkt nem szeretném lelőni. :D

gm_gmall0012.jpg
cs_office_extended0002.jpg

MediEvil

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr657160361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Uniqua 2015.02.11. 11:47:26

Persze, Frost az egyik kedvencem.
süti beállítások módosítása