Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Hírek 2010.05.10. Live, és a GMST Film, Képek

2010.05.10. 19:24 Garry's Mod Sötét Titkai

 Sziasztok

Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy minden kedden és pénteken Live van, de sokan nem tudják feldogni. Ezeknek, azt üzenem, hogy vegyél szemüveget, vagy írd fel valahova. Mindig 17:00-kor van és kb 19:00-ig szokott tartani. Keddenként általában én szoktam csinálni, péntekenként meg Reptile.

Van egy kis baj a filmmel. Az a baj, hogy nincs meg hozzá az elegendő ember, így nem kezdhetem el. Azt hittem, hogy özönleni fognak az emberek, hogy: " Gyá MediEvil akkor én is akarok szerepelni, naaaaa...". De sajnos nem így lett. Ezért azt szeretném megkérni mindenkitöl, aki akar szerepelni az jelentkezzen, medievilnél (https://youtube.com/bloodhawkxd) mert ha nincs meg minimum a 30 fő akkor el se kezdjük. Hogy ne legyen olyan ismeretlen a film itt lesz egy cikk, hogy több infót tudjatok meg róla.

Azt is sokan észre vehették, hogy nemcsak Gmod képek vannak a blogon. Igen, sokszor rakun fel játéképeket, de csak nagyon ritkán, és akkor is van indokunk. A Fallout 3-ból minden fegyveről akarok képet csinálni és kirakni a blogra. Akit érdekel az összes, (amit eddig csináltam xD) Az itt megtekintheti: http://indafoto.hu/garrys_mod_sotet_titkai_backround

MediEvil                       

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr731990702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyarcapa007 2010.05.17. 18:41:14

Csá még nem fogok írni egy ideig hogy beléphetek-e mert most újra kell csinálni a steam-ot!!!!

füzesi gábor 2010.05.22. 17:00:27

szerpelhetek? kérem valaki irjon vissza a gmst-ből.
süti beállítások módosítása