Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Hírek: 2010.05.02. GMST tagok, Következő Live, RPCJ Oscar

2010.05.02. 06:59 Garry's Mod Sötét Titkai

 Sziasztok

Mint ahogyan sokan észrevették, a blog nagyon sokat változott. (THX Fikaman) Sokan azt is észrevehették, hogy lett egy új linkblog is, és benne egy cikk hogy: "GMST tagok", Nem véletlenűl került oda. Sokan nem tudják elfogadni, hogy nem lehetnek GMST tagok, vagy nem tudják, hogy tagok és akkor van a cirkusz. Na ezért tegnap Reptile és én beszéltünk Fikamannal és felvettetük neki, hogy kéne egy ilyen cikk oda. Az lenne a kérésem ( Csak a GMST tagoknak szól!) írjanak egy önéletrajzot, és küldje el a GMST accuntra a youtube-ra. ( https://youtube.com/garrysmodsotettitkai ) Több információ majd egy videóban lesz amit Reptile fog csinálni.

Sokan nem tudják, de minden kedden és pénteken 17:00-kor Live van. Mégis sokan nem jönnek el, vagy egyszerűen hülye. Keddenként én csinálom általában, pénteken meg Reptile. Sok embert várunk minden kedden és pénteken.

Csináltam egy RPCJ Oscar videót. Gondoltam hátha lesz esélyem. Neveztem a blogot is, remélem az első 3 helyre bekerülünk. Na akkor ku*vára boldog lennék. És természetesen bebizonyítaná, hogy a GMST Magyarország legnagyobb Gmod csapata. Kívánjon mindenki sok sikert.

MediEvil

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr371967804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fikaman · http://fikaman.blog.hu/ 2010.05.03. 22:16:53

Én mégse lennék GMST tag, mivel a Live-okon sajnos nem tudok jelen lenni. De szívesen állok a ti rendelkezésetekre a blog szerkesztésben. Amúgy a blogom megjelenítettem, hogy lehet szabadon a garrysmod.org-ról töltögetni cuccokat! Ha gondoljátok illesztjétek be erre a blogra is, és akkor nem kell vesződni annyit az addonok feltöltésével.
süti beállítások módosítása