Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Hírek: 2010.04.23. Live, új blog és a Live sztárvendég

2010.04.23. 06:36 Garry's Mod Sötét Titkai

 Sziasztok

Biztosan észre vettétek, hogy mostanában kicsit több Live van mint szokott. Ez nem is csoda, hiszen minden kedden 17:00-kor lesz Live, és esetleg péntekenként, de azt már Reptile rendezi. 

Fikamanal megbeszélve csinált egy új blogot amiben azoknak segítünk akik nem tudnak videókat csinálni. Hamarosan tutorial videókat is fogunk csinálni (pl: Sony Vegaas, Photoshop, Movei Maker) tehát várunk mindenki szeretettel az új blogon. A letöltésekben igen hasznos programoket lehet letölteni ajánlom mindenkinek.

http://videosokkozossege.blog.hu/

A követkető Live-on lesz egy sztárvendég.(2010.04.27.) Sokan ismerik, és sokan szeretnék, ha nem lenne nagyon debil. (nem boss xD) Mindenkit várunk a Live-on 17:00-kor.

UI: A Filmet még nem kezdjük addig, myg nincs meg a 40 fő a filmhez. Remélem meglesz.

MediEvil

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr181944341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

füzesi gábor 2010.05.19. 18:24:12

szerepelhetek a filmben?
süti beállítások módosítása