Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Hírek: Live, Laczfy87, Reactor, Gmod multi :D

2010.01.23. 20:06 Garry's Mod Sötét Titkai

 Sziasztok

A 2010.01.23.-i LIVE szerintem nagyon jól megcsináltuk. Sajnos volt azért egy kis baj. Nem a Garry's Moddal, hanem a sztárvendégekkel bánás. Nagyon nem tetszett nekem, hogy behívtunk olyan személyeket is akik eredetileg nem lettek volna benne. Nem azzal van a baj, hogy részt vettek, hanem az hogy nem adták meg azt a tiszteletett nekünk. Nem vagyok sértődő tipus, de ez nem esett jól. Laczfit szinte alig beszéltünk, és ez szerintem, nem csak nekünk nem esett jól. Szívem szerint jobb lett volna, ha úgy alakúlnak a dolgok ahogy terveztem. Laczfy87-től bocsánatot kérek, és fel szeretném kérni egy másik Live-ra. De ebben már normális lesz mindenki. Rossz lelkiismerettel fogok lefeküdni, mert tudom, hogy egy ember miattam, és néhány ember miatt vesztett el az életéből 2 órát. Lehet, hogy ez buzisan hangzik, (hiszen két óra semmit se számít) de akkor is nem esett jól nekem.

Reactor nagyon szenvedélyesen vett részt a műsorban. Láttam rajta, hogy mint ha készűlt volna a kérdésekre.(Vagy lehet hogy ilyen gyorsan reagál mindenre) Minden esetre jó volt vele beszélni élőben. A nézők is sok kérdést tettek fel neki, és válaszolt nekik. Csak sajnos mondom bűntudatom van Laczfi iránt. Nem fogok tudni normálisan aludni, mert valaki miattam unatkozott (szerintem). Ha Laczfi olvasod ezt a bejegyzést akkor iss nyíltan kérek tőled bocsánatot.

A következő Live 2010.01.26.-án lesz 17.00-kor. Nem lesz sztárvendég, de lesz Gmod multi. Aki akar jönni az megteheti, csak kell a PSY Gmod.

MediEvil 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr341696177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laczfy87 · http://www.youtube.com/laczfy87 2010.01.23. 20:36:24

Na még lefekvés előtt elolvastam a posztot. Részemről elfogadva a bocsánatkérés, majd egy későbbi időpontban pótoljuk a Live-ot. És nyugodtan elalhatsz, részemről nincs harag. :)
süti beállítások módosítása