Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Hírek: Lommy11, Inda videó, és a következő LIVE

2010.01.04. 19:19 Garry's Mod Sötét Titkai


 

Sziasztok

Nagyon boldog az egész csapat, hogy a 2010.1.3.-ára esett LIVE során itt volt körünkben Lommy11. Mindenki nagyon oda volt érte. Kivételesen ezt a videót ki tettem a blogra, gondoltam aki lemaradt a műsorról, az most megnézzheti a blogon. Csak hát az a baj, hogy ez a videó majdnem 1 órás, ezért eltarthat néhány napig míg le konvertálja az Inda. Tudom, tudom, hogy szeretnétek láttni a videót, de csak remélni tudom, hogy még a héten le konvertálja. Én is nagyon csalódott vagyok. De egyszer csak meg lehet majd nézzni. Lommy11 nélkül nem lett volna a Live ilyen jó. A következő Live 2010.1.23.-án lesz. tudom, hogy ez egy kicsit messze van, de sajnos nem tudom, hogy a következő sztárvendég is itt lesz. Magyarország legismertebb (internetes) embere. Ha még mindeg nem tudjátok játékokat tesztel, de nem mondok többet mert akkor nem lenne meglepetés. a Live 17.00-kor fog kezdődni. Remélem sokan eljönnek, mert jó lenne ezt a sztárvendéget láttni. szerintem többet már az életbe nem fog szerepelni, tehát érdemes megnézzzni. Amúgy Az lenne a legjobb ha minden haverotoknak szólnátok, mert ez a Live lesz a legjobb Live az éven. Remélem sokan eljönnek.

Amúgy akinek kell egy karácsonyi GMST kép annak itt lesz (én csináltam :P).Várunk mindenkit 2010.1.23.-án 17.00-kor.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr921645976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sunyi97 2010.01.05. 14:40:31

én tudom FreddyD az bisztos vagyok benne :D
süti beállítások módosítása