Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Garry's Mod Sötét Titkai: A Sorozat - Lommy11 visszatér

2015.02.20. 21:44 Garry's Mod Sötét Titkai

Szólj hozzá!

Mi a véleményetek a GMST-ről?

2015.02.17. 07:17 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok

Számunkra nagyon fontos a rajongók véleménye, hiszen nektek csináljuk a videókat, és titeket próbálunk szórakoztatni ebben a szürke világban. Most egy nagyon fontos szavazást teszek ki, ami akár a videók folytatását is befolyásolhatja. Nem kell félni, nem harapjuk le senki fejét érte, csak a szerkezeti felépítésünkre szeretnék rákérdezni, és hogy nektek  mi a legjobb, és mit szeretnétek tőlünk elvárni a jövőben.

Ha nincs rajta a kedvenc karakteretek, akkor írjátok le kommentbe hogy ki az. :)

1 komment

Lassan de biztosan készen lesz a videó :)

2015.02.13. 19:31 Garry's Mod Sötét Titkai

Hűha emberek, sok a kép, sok a fraps felvétel, és nagyon kevés az idő. Én már hozzászoktam hogy általában ha csinálok egy videót, akkor olyan mx 1-2 perces, és minden nap van egy kis videó. Most ez megváltozott, nem ígérem, hogy elérem a mítikus 10 percet, de próbálkozok. Annyi promócióval szolgálhatok, hogy kiteszem a borítóképét a videónak.
Remélem már várjátok. :Dgm_construct0051.jpg

Szólj hozzá!

Hírek 2015.02.11.: Új nagy videó

2015.02.11. 06:24 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok!

Nagyon régen volt már hogy egy ilyen nagy project-be vágtam bele, de természetesen nem egyedül hanem segítenek benne nekem.
Reptile, Bence, és én múlt szombaton a hülyeség és retrózás közepette megírtuk a most készülőben lévő videóm forgatókönyvének a vázlatát, és emberek: Ha a hülyeség fájna, mi már rég belehaltunk volna a fájdalomba. A videó több stílust is fog magával hordozni mint például Reptile horrorisztikus atmoszféráját, MediEvil randomságát, és persze a klasszikus mesebeli humorokat. Ez sok embernek nem biztos hogy tetszeni fog, mivel ezeket a stílusjegyeket nem nagyon lehet összekeverni, de mi megpróbáljuk.
A videó kicsit komor lesz, és sok olyan kérdésre is megpróbálok választ adni benne amire már egy jó ideje vártok, mint pl:
-Sonic-nak miért nincs hangja és hogy miért utálja Kleinert?
-És ha még belefér Frost-ról is jön majd pár hasznos információ.

Amúgy aki szereti Frost-ot, és szeretne majd róla is egy nagy videót, akkor támogassátok azzal hogy kommenteltek ide, és megmondjátok hogy milyen legyen majd ez.

Zárásként itt egy kis kép a videóból, nem sok látszik belőle, de a poént direkt nem szeretném lelőni. :D

gm_gmall0012.jpg
cs_office_extended0002.jpg

MediEvil

2 komment

Garry's Mod Sötét Titkai: A Sorozat - Ha Reptile videót csinál

2015.02.04. 09:17 Garry's Mod Sötét Titkai

 

 

Szólj hozzá!