Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

FreddyD és a GMST

2017.05.05. 10:06 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok

Már régen gondolkodtam, hogy megosztom veletek azokat a csodálatos élményeket és érzéseket, amiket FreddyD váltott ki belőlem GMST szereplései alatt. A mai fiatal YouTube társadalomnem igazán ismerheti a munkásságát, vagy csak legalább is felületesen, vagy csak legendák által. FreddyD volt az a magyar YouTube videó, aki lényegében az elsők között forradalmasította az internetes videókészítést hazánkban. Nagy becsben tartjuk munkájának eredményét, mivel sok videós neki köszönheti azt, amit ma el tudott érni (köztük a GMST is)

10 esztendeje még csak általános iskolába jártam, és még ismeretlen volt számomra. random paródia videókat néztem a videoplayer nevű portálon, és néha feltévedtem a korai YouTube-ra. Az ottani videók nagy része még angol volt, és engem nem a külföldi nyelvtudásom miatt ismernek. Ekkor találkoztam egy különleges videóval az indavideón, ami számomra meglepő volt, mivel egy játék kritika volt, és abból is egy igen hangulatos. Onnantól kezdve hű követője lettem a Rossz PC Játékok Sorozatnak, és hétről hétre vártam az új epizódokat, mint ahogyan ti is várjátok manapság tőlünk.

Az alapítása a sorozatnak 2009-ben történt a RPCJS fénykorában. Lényegében még akkor nagyon amatőr munkákkal foglalkoztunk, ismerkedtünk a videós szakmával, és azon belül is az animáció készítéssel. Ekkor merült fel bennem a kérdés, hogy akár FreddyD is lehetne egy központi karakter egy videómban. Így jutottam el oda, hogy elkészítettem a "FreddyD reggele a gmodban" című alkotásomat. Sajnálatos módon ezt a videómat a YouTube pár évvel ezelőtt jogsértőnek tartotta (3. féltől származó zene miatt) így a hang már nem elérhető rajta.

Azóta több mint 16 epizódban kisebb nagyobb szerepekkel vállalt részvételt, és emiatt is nagy tiszteletet élvez a GMST-ben. Ő volt az egyetlen olyan magyar YouTube-er, aki minden szerepet elvállalt, és soha nem adott ki a kezéből félkész munkát. Sok boldogságot kívánok neki és a családjának, de remélem hogy egy napon újra elhangzik az "Üdvözlök mindenki ma..." kifejezés

Akit érdekelnek a vendégszereplései, készítettem egy lejátszási listát hozzá!, Jó szórakozást kívánok mindenkinek.

1 komment

Garry's Mod Sötét Titkai: A Sorozat - Bonnie reggele

2017.04.30. 19:52 Garry's Mod Sötét Titkai

Szólj hozzá!

Hírek: 2017.04.28.: EÉF 4, GMST találkozó

2017.04.28. 12:10 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok!

Lassan közeledik a premier napja az Egy éjszaka Freddyékkel 4. részének, de eléggé le vagyunk maradva így is magunktól. A héten sikerült elkészíteni a forgatókönyv felét, (felvételek, és összevágás együtt). Irdatlanul nagy project ez a mostani, mivel nem egy könnyen kezelhető helyen játszódik a történet, és emellett új karakterekkel is kell foglalkozni párhuzamosan, úgy hogy a történetbe ne nagyon nyúljunk bele.

De lényegében már a mostani jelenetek már jóval egyszerűbbek lesznek, mivel már maga a cselekmény fog előjönni, és remélhetőleg határidőig végzünk vele. Nem hiszem hogy túl lépjük a 2. rész hosszát, de a 3.-tól biztosan hosszabb lesz.

luxury_death_gmod0031.jpg

 

Az idei találkozó kicsit érdekesebb lesz. Előreláthatólag Budapesten lesz, de a pontos dátum még bizonytalan. Valószínűleg nyár közepén (Július környékén). Mindenesetre szeretnénk egy ilyen kis rendezvényen részt venni, az is valószínű, hogy vagy egy Con-on vagy egy PlayIT-en lesz ott a csapat. Nem tudjuk még hogy több napra megyünk-e le innen északról a fővárosba, de ezt majd az élet eldönti helyettünk! :D

MediEvil

 

Szólj hozzá!

Garry's Mod Sötét Titkai: A Sorozat - Reptile reggele

2017.04.12. 19:42 Garry's Mod Sötét Titkai

Szólj hozzá!

Garry's Mod Sötét Titkai: A Sorozat - Gecko reggele

2017.04.09. 20:10 Garry's Mod Sötét Titkai

Szólj hozzá!