Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Garry's Mod Sötét Titkai: A Sorozat - Mortyr

2015.08.02. 17:04 Garry's Mod Sötét Titkai

 

1 komment

Garry's Mod Sötét Titkai: A Sorozat - Zűr az űrben (7. rész)

2015.07.24. 18:34 Garry's Mod Sötét Titkai

 

 

Szólj hozzá!

Garry's Mod Sötét Titkai: A Sorozat - WD-40

2015.07.17. 19:01 Garry's Mod Sötét Titkai

 

Szólj hozzá!

Hírek 2015.07.17.: Összeállt az új szinkron csapat, kényszer videók

2015.07.17. 06:18 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok

A múlthét folyamán sikerült összeszednem sok olyan lelkes embert, akik már szinte már a sorozat kezdetétől a szinkronszínészem, vagy nagyon elszántak, hogy kaphassanak egy GMST szerepet. nagy örömömre sokan vannak, vegyesen fiúk-lányok, így lehet válogatni a videókhoz, és ez meg fog remélem látszódni a minőségen is. Amin a legjobban meglepődtem, hogy még a mai napig vannak sokan akik szeretnének szerepelni nálunk, pedig azt hittem már, hogy kicsit ódivatúak vagyunk ilyen téren. Ezt úgy értem, hogy mi természetesen azt adjuk nektek, amit szeretnétek szinte, de nem nyalunk be senkinek sem ilyen"kényszer videókkal".

Mi is a kényszer videó: Olyan alkotások, amikkel csak saját magát akarja felfuttatni az ember, nincs semmilyen egyéni jellemzője, és csak olyanokat tesz bele amit a nézők akarnak, nincs benne egyediség. Ezt mi is elmondhatjuk néha, megkérdezem hogy mit szeretnétek stb. de általában inkább saját gondolatok által csináljuk, vagy mástól kapott forgatókönyv által, amit vagy átírunk, vagy ha nagyon jó akkor felhasználjuk úgy.

Egy szó mint száz, a hétvégére várható az új epizód, és ha minden jól alakul, akkor még egy meglepetés résszel is készülök nektek.

MediEvil

Szólj hozzá!

Garry's Mod Sötét Titkai: A Sorozat - Reptile és Mileena

2015.07.05. 09:39 Garry's Mod Sötét Titkai

 

Szólj hozzá!