Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Hírek: 2017.07.08.: Egy meglepetés videó

2017.07.08. 08:59 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok

Reptile kollégával sokat beszélgettünk egy videóról, amit úgymond nektek illendő lett volna elkészíteni, és feltenni a YouTube-ra. Ha úgy nézzük, ez már egy jó ideje téma volt, de csak most jutottunk el arra a szintre a forgatókönyvben, és a felvételekben, hogy végre sikerült megcsinálni legalább is a felvételeket. A vágásokat holnapig elkészítjük, és ha minden összejön, akkor a holnapi napon, azaz 2017.07.09.-én várható egy nem hosszú, de már régen várt videó a csatornán.

Nem akarok sokat spoilerezni róla, mivel ha csak kimondanák 1 szót róla akkor már le is lőttem az egészet, így most eddig az egy napig rátok bízom a találgatást. Ha őszinte akarok lenni, elhintettünk egy kis nyomot a videóról a GMST hivatalos facebook csatornáján, de nem sokan vették észre, vagy legalább is nem foglalkoztak vele. Csak az igazi stílus fan-ok vették észre, és ha úgy nézzük ebből le is szűrhető az egész videó

Mindenesetre kiteszem ide is a képet, hátha valakinek lesz hozzá türelme, és megkeresi a nyomot ebben, és elgondolkodhat, hogy mire készülünk. Sok embernek ez csak egy fekete kép, de én azt javaslom, hogy nézzétek meg jobban ;)

19955846_1393081080782598_116814173065428477_o.jpg

MediEvil

Szólj hozzá!

GMST: Vigyük el a GMST hírét Annasophia Robb-nak

2017.06.06. 20:37 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok

A régi nézőknek nem kell bemutatnom Annasophia Robb amerikai színésznőt. Jó pár évvel ezelőtt az első évadban még hatalmas csodálatot ért el nálam, és emiatt gondoltam ideje tenni valamit hogy felfigyeljen ránk.

Hamarosan készíteni fogok egy Angol-Magyar GMST epizódot, kimondottan Annasophia Robb számára, és a lényeg hoyg ezt el kell juttatni neki. Igazából bármivel ha tudtok segíteni (megosztással, terjesztéssel, megmutatni egy ismerősnek) azt majd lelkesen várjuk majd tőletek! :)

Ha eljut hozzá, és akár még találkozni is sikerül vele, olyan fog megtörténni ami a GMST történelmében példaértékű lenne.

tumblr_nrpm2bq5or1qf2zyko1_500.png

MediEvil

2 komment

Garry's Mod Sötét Titkai: A Sorozat - Egy idegbeteg gyerek

2017.06.06. 09:19 Garry's Mod Sötét Titkai

Szólj hozzá!

Garry's Mod Sötét Titkai: A Sorozat - Egy éjszaka Freddyékkel 4

2017.05.27. 17:40 Garry's Mod Sötét Titkai

Szólj hozzá!

FreddyD és a GMST

2017.05.05. 10:06 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok

Már régen gondolkodtam, hogy megosztom veletek azokat a csodálatos élményeket és érzéseket, amiket FreddyD váltott ki belőlem GMST szereplései alatt. A mai fiatal YouTube társadalomnem igazán ismerheti a munkásságát, vagy csak legalább is felületesen, vagy csak legendák által. FreddyD volt az a magyar YouTube videó, aki lényegében az elsők között forradalmasította az internetes videókészítést hazánkban. Nagy becsben tartjuk munkájának eredményét, mivel sok videós neki köszönheti azt, amit ma el tudott érni (köztük a GMST is)

10 esztendeje még csak általános iskolába jártam, és még ismeretlen volt számomra. random paródia videókat néztem a videoplayer nevű portálon, és néha feltévedtem a korai YouTube-ra. Az ottani videók nagy része még angol volt, és engem nem a külföldi nyelvtudásom miatt ismernek. Ekkor találkoztam egy különleges videóval az indavideón, ami számomra meglepő volt, mivel egy játék kritika volt, és abból is egy igen hangulatos. Onnantól kezdve hű követője lettem a Rossz PC Játékok Sorozatnak, és hétről hétre vártam az új epizódokat, mint ahogyan ti is várjátok manapság tőlünk.

Az alapítása a sorozatnak 2009-ben történt a RPCJS fénykorában. Lényegében még akkor nagyon amatőr munkákkal foglalkoztunk, ismerkedtünk a videós szakmával, és azon belül is az animáció készítéssel. Ekkor merült fel bennem a kérdés, hogy akár FreddyD is lehetne egy központi karakter egy videómban. Így jutottam el oda, hogy elkészítettem a "FreddyD reggele a gmodban" című alkotásomat. Sajnálatos módon ezt a videómat a YouTube pár évvel ezelőtt jogsértőnek tartotta (3. féltől származó zene miatt) így a hang már nem elérhető rajta.

Azóta több mint 16 epizódban kisebb nagyobb szerepekkel vállalt részvételt, és emiatt is nagy tiszteletet élvez a GMST-ben. Ő volt az egyetlen olyan magyar YouTube-er, aki minden szerepet elvállalt, és soha nem adott ki a kezéből félkész munkát. Sok boldogságot kívánok neki és a családjának, de remélem hogy egy napon újra elhangzik az "Üdvözlök mindenki ma..." kifejezés

Akit érdekelnek a vendégszereplései, készítettem egy lejátszási listát hozzá!, Jó szórakozást kívánok mindenkinek.

1 komment