Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Hírek: 2017.01.17.: Kalandregény szerepkiosztás

2017.01.17. 06:02 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok

Nekikezdtem az új Kalandregény epizódnak, de ez egy kicsivel másabb lesz mint az eddigiek. Ezt úgy akarom érteni, hogy megpróbálom minél hosszabbra csinálni amennyire csak tőlem telik, és ha lehet egy nagyon összetett videót adni nektek. DE....amit tudok még kínálni az pár szinkronszerep:

-Ork 1 (fiú)
-Ork 2 (fiú)
-Ork 3 (fiú)
-Ork 4 (fiú)
-Pony 1(fiú) 
-Pony 1 (lány)
-Mágus tanonc (fiú)
-Harcos hajadon (lány)

Akinek megtetszik valamelyik szerep, az a jelentkezzen majd 2017.01.19.-én (csütörtök) 18:00-kor a GMST szinkronmeghallgatásán skype-on (cím: gmstmeghallgatas).

Ott kiválasztom az összes szinkronhangot akik szeretnének jelentkezni, és majd akkor ki is adom a szöveget egyúttal. Aki pedig nagyon akar szerepelni, és nem bírja ki, az írjon egy levelet nekünk ide: helpgmst@citromail.hu és foglaljon le magának egy szerepet.

Üdv.:
MediEvil

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr3312132161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása