Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Hírek: 2016.11.09.: Kalandregény, Karácsonyi videó, GMST találkozó

2016.11.09. 07:27 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok!

Ahogyan már láthattátok a GMST facebook csatornáján, sok képet tettem ki a következő Kalandregény epizódról, és ha az élet is úgy akarja akkor a héten el fogom tudni készíteni. Elég sok munkám volt ezzel az epizóddal, mivel voltak pályák amik elég sűrűn összeomlottak, vagy leesett az fps szám 10 alá. De ezeket leszámítva jól haladok a videóval, és reménykedek csak hogy elérem a 6-7 percet így is.

plr_hightower_event0001.jpg

 

Előreláthatólag én fogom idén is a karácsonyi GMST videót készíteni. Az ideivel kicsit még bajban vagyok, mivel nem tudom még, hogy mi legyen a koncepció (a tavalyival kicsit kifogytam az ötletekből) de valószínű, hogy az idei is ilyen sok epizódos nagy videó lesz. Szerepeket valószínűleg fogok kiadni, amiket majd a GMST hivatalos skype csatornáján egy meghallgatás útján fogom véghezvinni. 

gm_apehouse_winter_day0000.jpg

A találkozóval azért vagyok bajban, mivel már a nyárra meg akartuk tervezni Reptile-al, de munka és magánéleti dolgok miatt ez el kellett halasztani. Nem valószínű, hogy a télen lesz már, de ha mégis, akkor biztosan Miskolcon, és egy lefoglalt kávézóban lenne. 
Terveinkben van a tavaszi PlayIT vagy egy Mondocon, amire Reptile és én együtt mennénk el, és valószínűleg beöltözve karaktereinknek. Remélem találkozni fogunk, és felejthetetlen élményt hagyunk magunk után! :)

MediEvil 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr1511944397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása