Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Hírek: 2016.10.06.: Új évad tervek, EÉF folytatás, szinkronszínészet

2016.10.06. 06:50 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok

Nagyon ijesztő, hogy már a 8. évadnál tart a GMST. Ha őszinte akarok lenni, nem hittem volna hogy a 4. évadnál tovább bírtuk volna, de szerencsére nem volt igazam. Az új évad kicsivel különlegesebb lesz mint az eddigiek, mivel az epizódok (ha nem is mindegyik, de nagy részre) egymásra fognak majd épülni. Ezt az elhatározást azért hoztuk, mivel sok karakterről szinte nem is tudtok semmit sem, és hogy a fő történetszálat vigyük tovább nektek. Ha esetleg valaki le maradt volna akkor a GMST: Káosz közeleg videó-val kell kezdenie, mert innentől épülnek egymásra az epizódok.

A GMST facebook oldalán kitettem egy képet az EÉF 2 szereplőivel, és megígértem, hogy majd mondok róla nektek pár szót, hogy milyen projecten is gondolkodunk Reptile-al. Igazából semmi nagy meglepetés, egy újabb EÉF epizód lenne, annyi különbséggel, hogy ez nem illeszkedik bele a folytatás szériába, hanem egy teljesen különálló rész lenne. Eddigi tervek alapján a 2. rész karakterei lennének benne, de nem kizárt, hogy a régiek is szerepet kaphassanak, és akár újak is. De akkor jöhet most a fekete leves: sajnos még csak a koncepció van meg, a forgatókönyvön még nem dolgozzunk, mivel közeledik a karácsony, és idén is én fogom ezt az epizódot csinálni, Reptile pedig a halloweeni videót. De ne aggódjatok, csak idő kérdése, és ez a videó is el fog készülni.

Sokan kérdezték (még mindig) hogy csatlakozhatnak-e a GMST csapatához. Sajnálatos módon, hozzánk mint csapattag nem lehet csatlakozni, de szinkronszínésznek lehet jelentkezni. Ezt a GMST skype csatornáján lehet (skype: gmstmeghallgatas) és ott egy ilyen mini interjúban  meghallgatunk mindenkit aki jelentkezni szeretne. Sajnos csak akkor van meghallgatás ha van szerep, ez logikus, úgyhogy legyetek türelemmel, és nézzétek a facebook-ot, mert oda szoktam kiírni hogy embert keressek.

Üdv.: MediEvil

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr8511773907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása