Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Hírek: 2016.08.22.: Blog frissítés, EÉF3

2016.08.22. 07:00 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok!

Ahogyan észrevettétek a blog füleket már egy jó ideje nem frissítettük. Ennek több oka is van: Az egyik, hogy mi is inkább a GMST hivatalos facebook oldalára rakjuk ki a híreket, mert egyszerűbb, és sokkal több emberhez eljut az információ ezáltal. A másik ok, hogy magát a blogot elég nehéz kezelni. Mivel nem informatikusok vagyunk, és távol áll tőlünk a programkódolás, kicsit nehéz egyedivé tenni a blogot (eddig volt erre egy tagunk, de már rég óta nem vettük fel vele a kapcsolatot).

Az eddigi tervek alapján megpróbáljuk valahogyan interaktivvá tenni a blogot (chat frissítés, gépgaléria, és mindig pontos értesítés a nagy videókról. Remélhetőleg még a nyáron lesz belőle valami! :)

Az egy éjszaka Freddyékkel 3. részének végre teljesen készen lett a forgatókönyve. A felvételek kb 60-70%-ával már készen vagyunk, és a vágásokat is elkészítettük. Maga az utolsó és a hozzá tartozó kisebb jelenetekre kell nagyon nagy figyelmet fordítani mert ez fogja adni az értelmét az egész videónak. De megnyugodhattok, a videó biztosan el fog készülni 31.-ére (ezért nincsen tőlem sem apró videó, mert ezzel foglalkozok).

gm_fazbearsfright-night0031.jpg

Nem tudjuk hogy a hosszúsága milyen lesz (így kb. a 60 százaléknál állunk 10 percnél). Ez nem azt jelenti hogy nem lesz tartalmas, inkább csak jobban összesűrítettük a jeleneteket, és több van adott időn belül. Hivatalosan ezt nem sokat tudják de ez az első olyan igazi GMST videó, amit közösen csinálok Reptile-al (együtt írjuk a forgatókönyvet, kiosztjuk ki melyik jelenetet fogja csinálni, és nagyon jó összhangban vagyunk).

Remélem már várjátok a videót, ha minden összejön akkor 31.-én estefele lesz feltöltve, és addigra ki is lesz rakva ide a blogra! :)

Ha bármi kérdésetek van ide tegyétek fel: helpgmst@citromail.hu

Üdv.: MediEvil

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr2311283020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása