Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Hírek: 2015.11.26.: Félórás karácsonyi GMST

2015.11.26. 06:26 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok

A héten megkaptam az idei karácsonyi GMSt epizód forgatókönyvét, amit együtt írtam Nusi-val. Igen azzal a Nusi-val akinek köszönhetjük a pizsama party videót is. Elméletbe félórára van tervezve ez a videó, és ha minden igaz össze is fog jönni, csak ennek van egy kis ára:

Ha belekezdek ebbe a videóba, legalább 1 hónap kell nekem, hogy megcsináljam. Ennek sok oka van, nem részletezném, ott van még nekem pár vizsga az egyetemen, és persze maga a videó 7 oldalas forgatókönyve (amit várhatóan még bővíteni fogok). Megpróbálok minden kedves karaktert belerakni nektek, akiket szerettek, és persze lesznek majd meglepetés karakterek is. ;)

Addig is egy szavazás, csak mert kíváncsi vagyok, hogy nektek ki a kedvenc GMST karakteretek? Akinek a kedvence nincs rajta ide írja le kommentbe. :)

MediEvil

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr668115666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása