Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Hírek: 2015.10.10.: Kommentek, új videó Medi-től, EÉF 2

2015.10.10. 08:18 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok

A 7. évad első két videója alatt elég "érdekes" kommentek fogalmazódtak meg (páran szidják egymást, a többiek pedig értelmetlenül próbálnak hozzáfűzni valamit). Pedig nem tudom, hogy észrevette valaki, de tettem el rejtett üzeneteket a videókba, amik nyomot adnak a karácsonyi videómhoz, és össze lehet belőle építeni annak a forgatókönyvét.
Ami a legjobban zavar ez az "elsőzés". Egyszer már elmondtam, hogy nem nagyon kedvelem az ilyen "magas intelligenciájú embereket" és szív nélkül kitiltom a csatornáról aki kiírja ezt a videóim alá. De vajból volt a szívem, és gondoltam csak kitörlöm ezt a kommentet, és nem lesz belőle semmi, de volt aki folytatta, és addig írogatta, míg egy másik néző nem írt valami értelmeset a videó alá.

TEHÁT: AZ "ELSŐZŐ" KOMMENTEZŐK KI LESZNEK TILTVA A GMST CSATORNÁRÓL VÉGLEGESEN!

Ahogyan megírtam, folyamatosan dolgozok az új nagy videómon, ami nem más mint a Zűr az űrben legújabb epizódja. Elméletbe megvan már a forgatókönyv, és a felvételek 1/3-a, csak a vágásra kell időt szánnom, és a maradék felvételére. Remélhetőleg a hónapban elkészül, mert ahogyan az előző részből is kiderülhetett, én csinálom idén is a karácsonyi videót, és erre is kell időt szánnom hogy jó hosszú legyen. Mindenesetre legyetek türelemmel, hamarosan lesz nagy videó.

gm_construct0000_1.jpg

Az Egy éjszaka Freddyékkel 2. részét Reptile nem azért készíti hónapok óta, mert egy lusta dög (na jó részben) hanem azért, mert szeretne nektek egy jó hosszú, a játékhoz és a történethez méltó videót csinálni. Sok munka van vele, nem tudjátok elképzelni hogy mennyire nehéz tud lenni a FNAF karakterek mozgatása, pózolása, hogy pontosan passzoljon a jelenetbe. Úgyhogy nem kell aggódni, beszéltem vele, és az én segítségemmel Október 31.-ére el fogja készíteni, mint a GMST 2015-ös Halloweeni videója. (1-2 eltérés belefér).

11893884_873343769423001_8415846117865398850_o.jpg

Az EÉF 3. és 4. részét én fogom csinálni, amire nem kell majd annyit várni, de én is szeretném azt a szintet hozni amit Reptile hozott, tehát legyetek türelemmel, hamarosan újra találkozhattok Freddy-vel és barátaival!

MediEvil

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr727954026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása