Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Hírek: 2015.03.17.: Új szörnyeteg

2015.03.17. 06:54 Garry's Mod Sötét Titkai

Sziasztok

Pár videóval korábban a Lommy11-et egy szörnyetegnek ábrázoltam, és vegyes vélemények érkeztek emiatt hozzám. Valaki nevetett rajta, voltak akik megrémültek, de olyan is előfordult hogy passzívan poker face-eztek a videó előtt. 
Ezért arra gondoltam hogy kombinálom az eddigi összes szörnyeteget, akik felbukkantak a GMST-ben, és megpróbálok egy olyan horror videót csinálni, amiben benne lesz az én saját horror karakterem is. Természetesen ha nektek van valami jó ötletetek, akkor azt szívesen várjuk a helpgmst@citromail.hu email címre, és ha szerencsétek van akkor még a megvalósításban is segédkezhettek.

Lényegében arról lenne szó, hogy nem párbeszédes forgatókönyvet kellene csinálni, hanem egy konkrét történetet olyan 10-15 mondatba (FONTOS: hol játszódik a történet, és kikkel?

Ha érdekel titeket akkor a hét végéig lehet küldeni az ötleteket.

gm_construct0001.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr227276741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása