Garry's Mod Sötét Titkai

Ez a Blog az idióta magyar Garry's modosokról fog szólni, meg hát azokról a hülyeségekről emiket csinálunk. Ha bármilyen kérdésed van, ezt ide küldjed: helpgmst@citromail.hu

Hírek: Counter Strike Szerver War

2010.03.29. 19:39 Garry's Mod Sötét Titkai

 Sziasztok

Gondolkoztunk, hogy érdemes lenne Klánt alapítani Cs-ben. Nem lett jó ötlet, hiszen, csak vagy 3-4 ember csatlakozna és akkor ennyi lenne. Azt találtuk ki, hogy inkább egy klánt fogunk támogatni. Sajnos még nem tudjuk, hogy melyik klán legyen rá alkalmas. Arra gondoltunk, hogy szervezünk egy wart Cs-ben. 

Elvileg kettő klán akarja a támogatásunkat. Az [N.M.!] meg a [HKHS]. Mi mind a 2 klának adnánk a támogatást, de akkor nem lenne meg minden ígényük, tehát csak 1-et tudunk támogatni. A támogatás abból áll, hogy futtatni fogunk egy állandó szervert a klának. A szervert a klán vezér fogja írányítani, de mi fogjuk felügyelni. Sajnos a hátránya, hogy a győztes klán neve mellé jó lenne, ha ki lenne írva hogy GMST, hiszen mi csináljuk a szervert. Nem nagy szám, de jó lenne. A mapok változatosak lesznek, hiszen akkor az nem szerver.

Úgy lesz eldöntve, hogy ki nyer, hogy 2010.04.01.-én 18:00-kor egy wart szervezunk a HKHS szerveren. Aki meg akarja tekinteni az eseményt az itt megnézheti: 80.249.166.39:2703

Az IP alapján spek-be megnézheti. A Warba nem kötünk bele, olyan lesz amilyet szeretnének. De jó lenne, ha normális CS-s pályán zajlana. Sok sikert kíván a GMST a két klának. Sok sikert.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmodsotettitkai.blog.hu/api/trackback/id/tr251878823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása